Kedves Érdeklődő, kedves Tanuló!

Milyen célból készült?

E-learning tananyagaink célja interaktív módon bemutatni a Számadó beüzemelését, „karban tartását”, főbb funkciónak használatát, a gyakoribb gazdasági események leképezését. Mindezt olyan módon, hogy az a memorizálást, és a folyamatok megértését még hatékonyabban segítse; könnyebben elsajátítható legyen a "Számadó -s logika".

Kiknek készült?

Mindenkinek: aki használta/használja már a Számadót, és annak is, aki még csak most ismerkedik meg vele; vagy csak kíváncsi a Számadó nyújtotta megoldásokra.

Tényleg mindenkinek, hiszen igyekszünk teljesen az alapoktól kezdeni az ismertetést (hogy senki se érezhesse magát „lemaradva”), illetve aki ismeri is a folyamatokat, ő is könnyen átismételhesse azokat, vagy csak egyszerűen az ellenőrző feladatokon leellenőrizhesse tudását.

A tananyag szerkezetét úgy állítottuk össze, hogy a Tanuló folyamatosan - az előző témakörökben/leckékben megszerzett tudását alkalmazva - lépésről-lépésre haladhasson a Számadó kiismerésében. Ugyanakkor, ha valamely folyamat mégsem teljesen egyértelmű számára, akkor könnyedén „visszalapozhasson” és átnézhesse a kérdéses ismeretet.

A következő fejezetet mindenképpen tanácsos végigolvasnia, mivel tippeket talál a tananyag használatával kapcsolatban. Legegyszerűbben most az alábbi ikonra kattintva léphet előre:

Következő lecke