entrepreneur-696976Próbálja ki ingyen, milyen kényelmes az hibridszámla készítés SZÁMADÓ és az  eusys!

Nem szeret borítékot címezgetni? Rossz íze van a bélyegnek? Nincs ideje postára járni? Megint elfogyott a boríték? Kifogyott a nyomtatóból a festék? A partnerei idegenkednek az e-számlától? A megoldás: Hibridszámla!

Minden eddiginél gyorsabban és kényelmesebben elküldheti el számláit ügyfeleinek! Nem kell nyomtatnia, borítékolnia, bélyeget ragasztania! Az Ön feladata csak a számla elkészítése, és egy gombnyomás. Ezután mi nyomtatunk, címzünk, borítékolunk, és postára adjuk Ön helyett! Az ügyfele pedig a megszokott módon, egy papírra nyomtatott számlát fog kapni a  postaládájába!

Regisztráljon be az sdsys.hu oldalon, és használja ki az ajándék 200 kredit pontot, mely 1 db ingyenes hibridszámla elkészítésére elegendő. Ha kipróbálta, azonnal tapasztalni fogja,  mennyivel kényelmesebb, és gyorsabb, mint a postai számlaküldés!

Egy hibrid számla kiküldése az sdsys rendszerének a használatával mindössze 167 Ft +  Áfa /darab (normál küldemény esetén).  Az így elkészített számla Önnél maradó példányát vagy kinyomtatja, vagy kérhet hozzá archiválást. Az archivált számla a papíralapú számlával egyenértékű.

Ha az Ön programjában az eszközök között,  a számlanyomtás mellett még nem látható hibridszámla funkció, akkor indítsa el az automatikus frissítést!

Hibridszámla: Olyan papír alapú számla, ahol a számla befogadó a megszokott papír alapú számlát kapja meg, postai kézbesítéssel, amely lehet egyszerű, elsőbbségi, ajánlott, vagy tértivevényes. A számla PDF állományban keletkezik, majd ez kerül el biztonságos, zárt rendszerben a hibridszámla szolgáltatóhoz, aki a 12 óra előtt megküldött számlákat még tárgynapon postázza. A megőrzendő másodlati példányt Ön kinyomtathatja, vagy kéri rá az archiválás szolgáltatást. Az akkreditált archiváló szolgáltató az archiválási rendeletnek megfelelően őrzi 10 éven keresztül. Ön az archívumból az ingyenesen használható SDS kliens porgrammal bármikor megtekintheti az archívumban tárolt bizonylatokat. Adóhatósági vagy jogi helyzetekben az archivált számla teljesértékű, a papíralapú dokumentummal egyenértékű okirat! A számla befogadója a számlát papír alapú számlaként használja