Skip to main content Skip to search

Online Számla Helpdesk

Online Számla HelpdeskA NAV július 1-től induló Online Számla 2.0 rendszere érinti a legtöbb magyar vállalkozást. A regisztráció és a technikai beállítások elvégzése azonban nem mindenki számára könnyű feladat.  Felhasználóink számára ezért Online Számla Helpdesk szolgáltatást nyújtunk, amennyiben nem sikerül egyedül teljesíteni a jogszabályban előírt kötelezettséget.

A Számadó, a Compakta és az eusys szoftverek felhasználói számára elérhető szolgáltatás keretében telefonos ügyfélszolgálatunk végigvezeti Önt a regisztrációs folyamaton, beállítja számlázóprogramját, és ellenőrzi a sikeres teljesítést.

Mit tartalmaz az Online Számla Helpdesk szolgáltatás?

  1. A megrendelő „kezét fogva” egy előre egyeztetett időpontban interneten keresztül segítjük végrehajtani a regisztrációs lépéseket a NAV Online Számla rendszerében.
  2. Közösen létrehozzuk a technikai felhasználót a NAV felületén.
  3. Segítünk elhelyezni a technikai felhasználót (felhasználónév, jelszó, xml aláírókulcs, cserekulcs) a számlázási rendszerében.
  4. Az ügyfél beleegyezésével létrehozunk egy teszt számlát, amit beküldünk a NAV-nak, majd azonnal le is sztornózzuk.
  5. Választ adunk a felmerült kérdésekre, bemutatjuk a lehetséges hibaüzeneteket.

 

Megrendelem a szolgáltatást!

 

Megrendelési feltételek

A megrendeléseket a beérkezés és az időpontegyeztetések sorrendjében tudjuk teljesíteni! Az Online Számla Helpdesk szolgáltatást a Számadó Kft. szoftvereinek (Számadó, Compakta vagy eusys) használói vehetik igénybe. Feltétel, hogy a szoftver legfrissebb verziója legyen a felhasználó számítógépén. A kapcsolattartó csak személyesen az adózó, az adózó NAV-nál bejelentett törvényes képviselője vagy állandó meghatalmazottja lehet. A szolgáltatás megkezdésének előfeltétele, hogy a megrendelő kitöltse az előzetesen elküldött táblázatot a regisztrációhoz szükséges adatokkal. A megrendelő előzetesen egyeztetett időpontban rendelkezésre áll interneten keresztül maximum 1 órán keresztül. A megrendelő elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat, és hozzájárul adatai kezeléséhez.