Számlázás, könyvelés, ügyvitel, bérelszámolás, ügyfélkapcsolatkezelés hazai fejlesztésű rendszerben.

Gyorsan és alacsony költséggel bevezethető programok kis és közepes vállalkozások pénzügyi-ügyviteli feladataira.

A SZÁMADÓ SzámRendszer termékcsalád egyes elemei egyszereűen bevezethető dobozos szoftverként az alábbi területekre adnak megoldást:

megrendelem gomb

A megoldások külön-külön és együtt is használhatóak; dobozos termékként, vagy igen rövid idő alatt mini projekt keretében tesreszabható rendszerként vezethetők be.

A SzámRendszer megoldásokkal megvalósíthatja az alábbiakat is:

megrendelem gomb

A SzámRendszer megoldásokat elsősorban azoknak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek viszonylag egyszerű, átlátható folyamatokat működtetnek. E rendszerek bevezetése általában magával vonja az ügyviteli folyamat kismértékű módosítását, a korábbi ad-hoc folyamatok szabályozását, ezáltal segíti rendbe tenni, racionalizálni a cég pénzügyi-ügyviteli folyamatait.
Amikor a meglevő folyamatok és a SzámRendszer megoldások nem feleltethetők meg egymásnak, olyankor a
NagySzámRendszer bevezetését javasoljuk egyedi projekt keretében.

A SzámRendszer megoldások a hazai jogszabályi követelményeknek teljes mértékben megfelelően, pontosan működnek, a SZÁMADÓ Kft. és partnerei gondoskodnak a rendszer folyamatos továbbfejlesztésről, a hibajavításról és a felhasználók támogatásáról.

A SzámRendszer-megoldások egymással kompatibilisek, a termékek belső felépítése (az adatbázis és az üzleti logika) hasonló, ezért új igények jelentkezése vagy a vállalkozás növekedése során nagyon egyszerű az újabb termékre történő átállás. A SzámRendszer megoldások számos továbblépési lehetőséget kínálnak, akár a komplex vállalatirányítás, akár például a dokumentumkezelés, a projektkezelés és eseménykezelésvagy az ügyfélkapcsolat-kezelés irányába.

Minden SzámRendszer termék mögött a SZÁMADÓ másfél évtizedes fejlesztési és bevezetési tapasztalata áll, amelynek eredménye az ügyfelek számára hozzáférhető és hasznosítható értéket ad. Ennek köszönhető, hogy a SZÁMADÓ nagy tudású termékeinek sokoldalú szolgáltatásai a legigényesebb felhasználók számára is megfelelő megoldásokat kínálnak. A jelenleg általánosan elterjedt vállalati informatikai környezetekben a SzámRendszer megoldások további beruházás- és módosítás-igény nélkül telepíthetők (pontos rendszerigényekről lásd: Technikai információk). A rendszerek használata gyorsan megtanulható, ehhez támogatást nyújt a SZÁMADÓ Tudásbázis, az ügyfélszolgálat, a honlapon elérhető felhasználói fórum, valamint a felhasználói oktatás is.