Skip to main content Skip to search

Referenciák

GUMI-PROFI TEAM

2003 óta ügyfelünk

A cég alapítási éve 1991, mely azóta is egy jól működő gumijavításra, karbantartásra szakosodott cég. A cég éves árbevétele nettó 2 815 675 ezer Ft (2020-as adat), továbbá 65 fő munkavállalót foglalkoztatnak. Nagykereskedelmi központjuk Budapesten, logisztikai központjuk Kerekiben és Kapolyon található. Kiskereskedelmi és szerviz telephelyeik Budapesten, Pápán és Pécsen vannak.

IPACKCHEM

2008 óta ügyfelünk

A jelenleg IPACKCHEM néven futó cég  1987-ben alakult AIROPAK néven. A cég azóta is rendületlenül fejleszti műanyag készítményeit és azok összetételét, jelenleg már nagy teljesítményű, fenntarthatóság orientált barrier csomagolásokat tervez és gyárt. A cég központja Franciaországban található, azonban több regisztrált irodájuk is található a világban, Brazíliában, Indiában,Kínában és többek között Magyarországon is! Magyarországi gyártelepük 2007-ben került kihelyezésre, melynek éves nettó árbevétele: 3 749 221 ezer Ft, foglalkoztatottjainak száma hazánkban meghaladja a 40 főt.

ATEVSZOLG

2002 óta ügyfelünk

 A céget  1992-ben alapították, elsődleges feladatként állati eredetű melléktermékek kezelését , továbbá takarmány, szennyvíz,komposzt vizsgálatot is vállalnak. A legutolsó adatok alapján 36 fő munkavállalót foglalkoztatnak és 1 090 271 ezer Ft az éves nettó árbevételük.

DH LAPTOP SZERVIZ

2010 óta ügyfelünk

Sikeres lapot szerviz, akik budapesti székhelyükről országos szállítással is vállalnak szervizelést. Akár azonnali laptop javítást is végeznek, ezzel elkerülve a napokig tartó várakozást, megbízható és költséghatékony.

SZAMOS MARCIPÁN

2000 óta ügyfelünk

Az 1930-as évek óta látják el Magyarország lakóit édes finomságokkal, Budapest  12  darab cukrászdájának ad helyet, Budapest agglomerációjában Vörösváron, Pilisvörösváron és Szentendrén látogathatnak el üzleteikbe, de még Székesfehérváron is fellelhetőek,illetve több településre is vállalnak kiszállítást a fővárosból és Székesfehérvárról! Az édesipari Kft. több mint 170 fő munkavállalót foglalkoztat, éves nettó árbevételük a 2021-es adatok alapján : 3 293 773 ezer Ft.

MÓRA INPUT

2010 óta ügyfelünk

A Móra-Input Kft. 2010 telén alakult, fő céljuk, hogy segítsék a termelőket a zöldség- és gyümölcs termesztésben.  A lehető legkedvezőbb áron juthatnak a termelők vetőmagokhoz, növényvédő szerekhez , kertészeti eszközökhöz és még sok egyéb máshoz is. Telephelyeik száma: 2 db, éves nettó árbevételük a 2021-es adatok alapján : 1 695 954 ezer Ft.

ELSŐ PESTI MALOM

2007 óta ügyfelünk

1839-ben alapította Széchenyi az Első Pesti  Hengermalom Társaságot, amelyből  1993-ban alakult meg az Első Pesti Malom, majd 2000-ben lett a cég jelenlegi formája az , ahol 4 malomüzemet, egy gabonatárházat üzemeltet, valamint érdekeltséggel rendelkezik egy takarmánykeverő és agripelletet előállító üzemben is. Népszerű, a múlt örökségét megőrizve a 21. század elvárásainak megfelelve fejlődött és nyújtja ugyanazt a jó és már megszokott minőséget. Az állandó foglalkoztatottak száma mintegy 150 fő,éves nettó árbevételük: 5 473 047 ezer Ft.

RÉGIÓ JÁTÉK

2003 óta ügyfelünk

A Régió Játék 30 éve már 100%-ban magyar tulajdonú, továbbá az ország legnagyobb játék kis-és nagykereskedelmi  áruházlánca, mely jelenleg  42 áruházzal rendelkezik szerte az országban. Ezentúl a cég már webáruházat is működtet, mely szintén az ország egyik legnagyobbja, illetve Székesfehérváron egy jól felszerelt játszóházzal is várja apró vendégeit! Több, mint 550 fő-t foglalkoztatnak, éves nettó árbevétele: 16 138 440 ezer Ft.

SEMMWELWEIS EGYETEM

2006 óta ügyfelünk

1941-ben alapított, egészségtudományi szakegyetemként egyedülálló az országban, több mint 250 éves egyetem, melynek három fő tevékenysége az oktatás, a kutatás-innováció és a gyógyítás. Az utolsó létszám adat szerint 9553 fő dolgozót foglalkoztat, mind az oktatási,kutatási és egészségügyi területeken.

SZ&S GROUP

2013 óta ügyfelünk

Az SZ&S Group Kft. – régi nevén Szelei és Serfőző Kft. – 1990-ben alakult az akkor még formálódó társasház-kezelési piac által létrehívott igények alapján.A cég kezelői szakcég, kizárólag a társasházi képviseletet, ingatlankezelés és a facility management tevékenységi körébe tartozó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. 2021-es adatok alapján évi 150 771 ezer Ft a nettó árbevételük.

BAGI KFT.

2007 óta ügyfelünk

A céget Bagi István indította 1992-ben, az induló vállalkozásban növényvédő szereket, szerves és műtrágyákat értékesített, eleinte egy utánfutós kocsival szállította a termékeket és a garázst használta raktárhelyiségnek. Az első viszontagságokkal teli évek után azonban már raktárral és alkalmazottakkal is gazdagodott, továbbá bővülésnek indult a kínálat is. A cég ahogy bővült, úgy idővel elkezdték lefedni és kiszállítani már az egész országba termékeiket, így jelenleg Zircen, Budapesten és Szolnokon rendelkeznek telephelyekkel. Jelenlegi palettájukon megtalálhatóak növényvédő szerek, szerves- és műtrágyák, irtó és riasztó szerek, kerti eszközök, fűmag, borászati termékek, virágföldek és vegyi áruk is.A legutóbbi adatok szerint 62 munkavállalót foglalkoztatnak és az éves nettó árbevételük: 6 151 113 ezer Ft

PHARMA EXPRESSZ

2014 óta ügyfelünk

A cég 2001-ben alakult meg, különleges szolgáltatásként Magyarországon nem elérhető külföldi gyógyszerek beszerzésével foglalkoznak, tevékenységükkel osztrák és német gyógyszerek teljes választékát elérhetővé teszik. Ezen felül az Európai Unió más országaiból is kínálnak gyógyszereket, de akár svájci vagy amerikai gyógyszereket is értékesítenek, ha igény van rá! Éves nettó árbevételük:1 307 868 ezer Ft.